Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@09:45:00 GMT

حذف قبوض کاغذی تلفن ثابت در قزوین عملیاتی شد

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۲۱۰۴۰

حذف قبوض کاغذی تلفن ثابت در قزوین عملیاتی شد

سرپرست مخابرات منطقه قزوین روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: از ابتدای امسال و براساس برنامه ریزی های به عمل آمده، تصمیم به حذف قبوض کاغذی تلفن های ثابت در استان گرفته شد و برای این منظور شهر محمدیه با ۲۵ هزار مشترک به عنوان پایلوت این طرح انتخاب شد.

حسین پیله فروش ها افزود: با اقدامات و اطلاع رسانی های انجام شده؛ این طرح در دوره نخست صدور قبوض که از اول خرداد ماه امسال انجام شد، با موفقیت پشت سر گذاشته شد  تا جایی که میزان مشارکت مردم در خصوص پرداخت ها بیش از سایر ماه های سال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ۴۰۰ هزار مشترک تلفن ثابت در سطح استان، تاکید کرد: شرکت مخابرات استان قزوین سالانه هفت میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برای چاپ قبض های تلفن ثابت هزینه پرداخت می کرد که با حذف این سیستم، این میزان صرفه جویی در سال رونق تولید از سوی این شرکت حاصل خواهد شد.

این مسئول مخابراتی تصریح کرد: برای عملیاتی شدن حذف قبوض کاغذی تلفن های ثابت در استان با بهره مندی از ظرفیت رسانه ها، بنرهای تبلیغاتی، شبکه های مجازی، ارسال پیامک و در روستاها نیز با کمک کارگزاران شرکت، بخشداران و دهیاران، ائمه جمعه و جماعات اقدام به اطلاع رسانی کردیم.

بهره مندی تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار از تلفن ثابت

پیلیه فروش ها ادامه داد: در حال حاضر تمامی روستاهای با جمعیت ۲۰ خانوار به بالا در قزوین تحت پوشش تلفن ثابت هستند و متقاضیان در هر نقطه از استان می توانند با واریز ۲ میلیون و ۱۸۰ هزار ریال جزو مشترکان ما قرار گیرند در حالی که هر خط تلفن ثابت برای شرکت مخابرات ایران ۴۰ میلیون ریال تمام می شود.

به گفته وی، در حال حاضر ۴۰۰ هزار مشترک تلفن ثابت در استان قزوین وجود دارد و ۱۰۰ هزار خط نیز آماده واگذاری است.

سرپرست مخابرات منطقه قزوین با اشاره به روش پرداخت هزینه تلفن ثابت، گفت: ساده ترین روش های پرداخت برای مشترکان به ترتیب پرداخت از طریق شماره تلفن ۲۰۰۰، سامانه ۲۰۲۰، دستگاه های پوز، پورتال مخابرات ایران، سامانه پیامکی ۳۰۰۰۳۲۰۰ و دستگاه های ITM  می باشد.

این مسئولدر خصوص قبوض تلفن ادارات دولتی نیز اظهار داشت:  قبل از آغاز طرح قبوض بسیاری از دستگاه ها را تجمیع شد  تا جایی که هر دستگاه اداری با داشتن هر تعداد خط تلفن می تواند هزینه خود را تنها با یک قبض پرداخت کند.

وی، هزینه های تلفن ثابت را برای شرکت مخابرات زیانده دانست و اظهار داشت: در حال حاضر هزینه هر دقیقه مکالمه در تلفن های ثابت تنها ۴۵۰ ریال و هزینه تماس با مرکز ۱۱۸ نیز حدود ۱۰ تا ۲۰ ریال است در حالی که شرکت برای هر تماس با سامانه ۱۱۸ به پیمانکار خود ۲ هزار و ۹۰ ریال پرداخت می کند.

پیله فروش ها یادآور شد: در حوزه فیبر نوری و در منطقه الموت با اجرای ۲۰ کیلومتر خط شبکه تا اکبرآباد مورد بهره برداری قرار گرفته و در بخش طارم نیز عملیات اجرایی به زودی آغاز می شود.

وی تاکید کرد: متاسفانه سرقت از تجهیزات مخابراتی آسیب های فراوانی را به شرکت وارد می آورد تا جایی که سالانه حدود ۲۰ میلیارد ریال از تجهیزات موجود در سراسر استان مورد سرقت قرار می گیرد.

۶۰۱۲*۸۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصادی استان قزوین شرکت مخابرات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۱۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای

 «از درد دندان نجات‌مان می‌دهد، حالا جواز ندارد که ندارد» پیرمرد که پلمب شدن مطب دندان‌پزشک قلابی را می‌دید، با این جمله اعتراضش را نشان داد. مطب یک دندانپزشک قلابی در بروجرد برای سومین بار پلمب شد، او هر بار با اجاره مکان جدید دوباره مطب تأسیس می‌کند.
فعالیت افراد فاقد صلاحیت در حیطه دندانپزشکی به دلیل فراهم نبودن شرایط بهداشتی و استریل تجهیزات و عدم تخصص و مهارت در امر دندانپزشکی، عوارض و مشکلات جبران‌ناپذیری را برای مراجعین ایجاد می‌کند و همین امر هزینه‌های گزافی روی دست مراجعین می‌گذارد. 
نبود نظارت بهداشتی بر این اماکن موجب رعایت نکردن اصول بهداشتی از سوی این مراکز و انتقال بیماری‌های واگیرداری، چون ایدز و هپاتیت می‌شود. 
پیش از این، رئیس شبکه بهداشت و درمان سلسله از شناسایی و پلمب ۱۲ مرکز غیرمجاز پزشکی و دندانپزشکی در راستای پیشگیری از سرایت بیماری‌های عفونی و حفظ سلامت شهروندان این شهرستان خبر داده بود.
 همچنین معاون درمان شبکه بهداشت و درمان بروجرد هم از پلمب مطب دندانپزشک قلابی بعد از ۲۰ سال فعالیت در یکی از روستا‌های بروجرد پلمب و دستگیری فرد متخلف خبر داده بود.
طبق آمار حدود ۳۰۰ مورد از خدمات دندانپزشکی کاملاً تعرفه دارد، این در حالی است که کمتر از ۲۰ مورد آنها تحت پوشش بیمه است، عدم پوشش بیمه‌ای خدمات دندانپزشکی، باعث می‌شود پرداخت از جیب بیمار افزایش پیدا کند. 
بسیاری از افراد، چون از نظر مالی از عهده ترمیم دندان خود برنمی‌آیند، عطای داشتن دندان را به لقای آن می‌بخشند و آن را می‌کشند یا زمانی مراجعه می‌کنند که درد، امان‌شان را بریده است.
طبق آمار‌های موجود، هر ایرانی حداقل ۶ دندان پوسیده دارد؛ بالای ۸۰ درصد افراد ۵ تا ۶ ساله به طور متوسط ۵ دندان شیری پوسیده، یا کشیده‌شده یا پرشده دارند. افراد ۳۰ تا ۴۰ ساله که در سن فعالیت اجتماعی هستند، ۱۲ تا ۱۳ دندانِ ازدست‌رفته دارند. در گروه سنی بالای ۶۵ سال نیز بیش از ۵۵ درصد افراد دیگر هیچ دندانی برایشان باقی نمانده است.
نماینده آبادان با گلایه از گرانی هزینه‌های دندانپزشکی می‌گوید که خدمات دندانپزشکی باید با نگاه پیش‌گیرانه در کشور ارائه شود، اما به دلیل گرانی هزینه‌ها و مشکلات تامین تجهیزات لازم و مواد مصرفی، قیمت بیش از گذشته افزایش پیدا کرده است. 
دریافت تعرفه ارزان توسط دندانپزشکان‌قلابی باعث شده افرادی که اغلب اطلاع کافی ندارند برای خدمات دندانپزشکی به دندانپزشکان قلابی و زیر زمینی مراجعه کنند.
البته رئیس هیئت مدیره جامعه دندانپزشکی ایران معتقد است که کاهش تعرفه‌گذاری خدمات دندانپزشکی می‌تواند خدمات بی کیفیت را به دنبال داشته باشد و دریافت خدمات ارزان قیمت دندانپزشکی به وسیله افراد غیرمجاز منجر به درمان مجدد و افزایش هزینه می‌شود و بهتر است از همان ابتدا به کلینیک‌های دندانپزشکی و مراکز معتبر مراجعه شود.
طبق نظر جامعه دندانپزشکان، راهکار کاهش هزینه دندانپزشکی پیشگیری است، نکته دیگر تمرکز بر بیمه‌های خصوصی است در برخی کشور‌ها بیمه‌ها هزینه‌های درمان دندان را بر عهده گرفته‌اند.
سرمایه گذاری در زمینه آموزش پیشگیری پوسیدگی دندان بهداشت دهان و دندان و از سوی دیگر تشکیل یک صندوق واحد در دولت به منظور خدمات دندانپزشکی می‌تواند مشکلات را کاهش دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • شاهرودی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • جریمه ۱۰۷ میلیارد ریالی عرضه خارج از شبکه پلی اتیلن
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • بررسی پرونده دو متهم قاچاق سوخت یارانه ای
  • خرید بیش از ۹۵میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • خرید بیش از ۹۵ میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی