Web Analytics Made Easy - Statcounter

دلیل اختلال در پوشش شبکه تلفن همراه و وجود نقاط کور در برخی مناطق کلانشهر اصفهان از جمله مسائلی بود که در نشست خبری مسئولان مخابرات اصفهان به آن پاسخ داده شد. ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۰ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، نشست خبری مسئولان شرکت مخابرات استان اصفهان ظهر امروز با حضور جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند این نشست خبری به منظور تشریح جزئیات اجرای طرح حذف قبوض کاغذی بود اما سئوالات متنوع خبرنگاران سبب شد تا مسئولان حاضر نسبت به این سئوالات هرچند در حوزه کاری‌شان نیز نبود پاسخ دهند. 

از جمله مهمترین مسائلی که در این نشست خبری مطرح شد هزینه‌هایی بود که از مشترکان دریافت می‌شود. موضوعی که معاون مالی و پشتیبانی مخابرات منطقه اصفهان آن را رد و تاکید کرد که هزینه‌ای بابت پیامک قبوض از مشترکان دریافت نمی‌شود. رئیس اداره فروش تلفن ثابت مخابرات منطقه اصفهان نیز همین موضوع را تکرار کرد و بر دریافت مبالغ بر اساس مصوبات بالادستی تاکید کرد. 

 مسیح محمدی اظهار داشت: ما دربحث هزینه سرویس حتی یک ریال نیز خارج از مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از مشترکان دریافت نمی‌کنیم و محاسبه تعرفه قبوض صرفاً براساس قوانین بالادستی است.

وی در پاسخ به سئوالی درباره نقاط کور که همچنان در بخش‌هایی از کلانشهر اصفهان وجود دارد، گفت: این موضوع را باید مدنظر داشت که در سطح کلانشهری مانند اصفهان ساخت و ساز فراوان است، با ساخت هر ساختمان چندین طبقه ستینگ شبکه نیازمند بروزآوری می‌شود.

رئیس اداره فروش تلفن ثابت مخابرات منطقه اصفهان افزود: یعنی با بالارفتن هربرج، اختلال در پوشش شبکه ایجاد می‌شود بنابراین ما باید به صورت مرتب جانمایی کرده و سایت‌های خود را به روز کنیم، در این میان مشکلاتی نیز پیرامون محل سایت، اجازه یا خرید آن داریم که طبیعی است و باید نسبت به رفع این مشکلات به صورت مرتب اقدام شود.

وی با بیان اینکه حذف قبوض کاغذی از مدت‌ها پیش در دستور کار بوده است، گفت: قرار است این حرکت به طور موثر در راستای ارتقا فرهنگ استفاده از خدمات دولت الکترونیک و توجه به مباحث زیست محیطی اجرا شود.

محمدی با بیان اینکه هرگونه تغییر در حوزه دولت الکترونیک ممکن است مشکلاتی را برای سرویس گیرندگان به همراه داشته باشند، افزود: سعی ما بر این است که تا حد ممکن کانال‌هایی در اختیار مخاطبان قرارد دهیم که با کمترین مشکل در این زمینه روبرو شوند.

استاندار کرمان: 98 درصد روستاهای استان کرمان به شبکه تلفن همراه وصل شدندپوشش تلفن همراه و اینترنت در استان البرز به 100 درصد می‌رسدپهنای باند تلفن همراه روستاهای بالای 20 خانوار جنوب شرق استان تهران 3G و 4G می‌شود

وی با بیان اینکه راحت‌ترین راه ارتباطی برای پرداخت صورت حساب تلفن، سامانه 2000 است، گفت: به این دلیل که تلفن ثابت همیشه در دسترس است اما در صورت قطعی نیز با استفاده از شماره گیری همین سامانه در کمترین زمان تلفن ثابت وصل می‌شود.

رئیس اداره فروش تلفن ثابت مخابرات منطقه اصفهان ادامه داد: مراجعه به سایت tci.ir  نیز این قابلیت را دارد که بسیاری از خدمات دیگر را در اختیار مشترکان قرار دهد و این خدمات در قبال عضویت مشترک در این سایت قابل ارائه است.

وی بیان کرد: تنها خدمتی که در پرتال ارائه می‌شود و برای آن نیاز است که مشترک یک بار به مخابرات مراجعه حضوری داشته باشند دریافت ریز مکالمات است که یک بار و فقط برای دریافت رمز دوم به منظور احراز هویت این مراجعه انجام می‌شود.

محمدی با بیان اینکه از مهرماه صورت حساب تلفن ثابت به صورت ماهانه و از طریق پیامک به مشترکان ارائه می‌شود، اظهار داشت: صورت حساب میان دوره نیز از طریق 3 درگاه شامل سایت مخابرات، سامانه 2000 و #2020* قابل دریافت است.

وی بیان کرد: همچنین شرکت مخابرات خدمات صورت حساب به مشترکانی که به هر دلیلی امکان استفاده از درگاه‌های الکترونیکی پرداخت را ندارند ارائه خواهد کرد.

انتهای پیام/ن

R41346/P/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۰۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟

طبق آخرین اظهارات وزیر ارتباطات، سال ۱۴۰۱ در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، ضوابط و تعرفه‌های تماس تصویری تصویب شد، اما به دلیل اینکه برخی گوشی‌های خارجی داخل کشور بوده و لایسنسی را به خاطر شرایط تحریم فعال نکرده بودند، بعضی از مردم نمی‌توانستند از این قابلیت استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، برقراری تماس تصویری از طریق تلفن همراه در ایران سابقه چند ساله دارد که برای بار اول توسط یک اپراتور تلفن همراه مطرح شد و مورد بحث قرار گرفت که با گذشت مدت زمان اندکی به دلایلی و مخالفت‌های گوناگون این طرح متوقف شد؛ البته پس از این موضوع بارها وعده داده شد که این مشکل به زودی حل می‌شود اما به دلیل متوقف ماندن آن برای چندین سال، مردم برای دسترسی به این قابلیت به شبکه‌های اجتماعی و نرم افزارهای موجود که این قابلیت در آنها فعال است مراجعه کردند.

درنهایت این سرویس در آن زمان راه‌اندازی نشد تا اینکه اواسط سال ۱۴۰۱ وزیر ارتباطات خبری جدید در این زمینه اعلام کرد که به گفته او این سرویس در یکی دیگر از اپراتورهای تلفن همراه به صورت آزمایشی راه اندازی و با تولیدکنندگان گوشی هم رایزنی شده است.

به عبارتی همراهی تولیدکنندگان گوشی مهم‌ترین لازمه راه‌اندازی این سرویس است و برخی از تولیدکنندگان گوشی باید این قابلیت را بر روی گوشی‌هایی که در ایران موجود است، فعال کنند.

طبق بررسی‌های انجام شده و اعلام کاربران، سال گذشته این قابلیت برای برخی از مدل‌های گوشی هواوی، شیائومی و سامسونگ فعال شد و اپراتور مذکور (همراه اول) پیش پیام‌هایی مبنی بر راه‌اندازی این سرویس به برخی مشترکان ارسال کرد. برای استفاده از سرویس مکالمه تصویری این اپراتور باید هر دو طرف تماس تحت پوشش شبکه LTE و سیم کارت هر دو مشترک سیم‌کارت هر دو مشترک USIM باشد. همچنین حتماً این سرویس برای هر دو طرف تماس فعال شده باشد و تلفن همراه هر دو طرف تماس از این سرویس (ViLTE) پشتیبانی کند.

علاوه بر موارد گفته شده باید تنظیمات مربوط به سرویس تماس تصویری بر بستر نسل چهارم شبکه (ViLTE) در تلفن همراه هر دو طرف تماس اعمال شده باشد. کاربران برای استفاده از این سرویس نیازی به نصب نرم‌افزار توسط برقرار کننده و دریافت کننده تماس ندارند و تماس صوتی برای هر دو مشترکین دائمی و اعتباری قابل استفاده است.

در این رابطه اخیراً عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- درباره نسل جدید ارتباطات تصویری بدون اینترنت توضیح داد: در سال ۱۴۰۱ کمیسیون تنظیم مقررات شرایط، ضوابط و تعرفه‌های تماس صوتی را از طریق شبکه LTE بدون نیاز به اینترنت، تصویب کردیم.

وی افزود: اما به دلیل اینکه برخی گوشی‌های خارجی داخل کشور بود و لایسنسی را به خاطر شرایط تحریم فعال نکرده بودند؛ بعضی از مردم عزیز نمی‌توانستند از این قابلیت استفاده کنند اما گوشی‌هایی که در داخل کشور تولید می‌شود، به دلیل اینکه لایسنس‌هایی که گوشی‌های خارجی دارند را فراهم می‌کنند و می‌توانند این قابلیت را فراهم و ارائه کنند و مردم عزیز این قابلیت جدید را سبد خدمات ارتباطی داشته باشند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره هزینه آن تشریح کرد: تعرفه‌ای وضع شده شبیه به تعرفه صوت است و خیلی عدد بالایی نیست و امکان تماس تصویری با کیفیت فراهم می‌شود.

موضوعی که برخی از اپراتورهای ارتباطی هم به آن اشاره کرده‌اند و در واقع بر اساس پیگیری‌های انجام شده این سرویس از دو سال گذشت توسط اپراتور اول تلفن همراه فعال شده اما مشکل وندورها هستند. در واقع این سرویس بر روی وندورهای خاصی جواب می‌دهد و باید به وندورهای خارجی به توافق برسیم که این امکان را باز کنند؛ اما گوشی‌های داخلی مشکلی در این زمینه ندارند.

کد خبر 749945

دیگر خبرها

  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • آماده باش مخابرات خوزستان در پی هشدار بارش سنگین و وقوع سیلاب احتمالی
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • همراه پرخرج
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی