Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-02@05:50:04 GMT

قطع خصوط همراه و تلفن ثابت در صورت پرداخت نشدن قبوض

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۳۴۴۳۷

قطع خصوط همراه و تلفن ثابت در صورت پرداخت نشدن قبوض

ایتنا - ​​​​​​​مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری اعلام کرد: در صورتی که مشترکان تلفن ثابت و همراه دائمی، صورتحساب یا هزینه‌های دوره‌ای خط خود را در سررسید یا مهلت تعیین‌شده پرداخت نکنند، خط آن‌ها تخلیه می‌شود.

پیمان قره‌داغی با بیان اینکه خطوط تلفن ثابت و سیار صرف نظر از استفاده یا عدم استفاده مشترکین، مشمول هزینه‌های دوره‌ای ماهانه مانند حق اشتراک می‌شود، افزود: در صورت عدم پرداخت صورتحساب از سوی مشترک، اپراتور می‌تواند پس از اجرای فرایند پیش‌بینی شده در مصوبه ۳-۲۰۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، برای تخلیه خطوط مشترکان بدهکار اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، وی در تشریح مصوبه ۳-۲۰۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات گفت: بر اساس این مصوبه، اپراتورهای تلفن ثابت و همراه می‌توانند در بازه‌های زمانی حداقل یک ‌ماهه صورتحساب مشترکان را با تعیین مهلت پرداخت صادر کنند و پس از پایان مهلت پرداخت تعیین‌شده، ابتدا خط مشترک بدهکار را به‌مدت حداقل دو هفته یک‌طرفه کند و اگر مشترک پس از اطلاع‌رسانی مجدد اپراتور و ارسال اخطار کتبی و مهلت یکساله، بدهی خود را پرداخت نکند، اپراتور می‌تواند خط تلفن مشترک را بطور کامل تخلیه و جمع‌آوری کرده و امتیاز آن را از مشترک سلب کند.

مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری با اشاره به اینکه ممکن است برخی از مشترکان قبض دریافت نکنند، تصریح کرد: مشترکانی که به هر دلیلی صورتحساب تلفن خود را دریافت نکردند باید با مراجعه به پورتال اینترنتی و یا یکی از درگاه‌های پرداخت آن در مهلت تعیین شده اقدام کنند.

قره‌داغی افزود: مشترکینی که خط تلفن آنها کارکرد بالایی دارد، می‌توانند بر اساس مصوبه ۳-۲۰۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به‌صورت اختیاری وجهی را با عنوان تضمین پرداخت به اپراتور پرداخت کنند تا به دلیل کارکرد بالاتر از سقف تعیین شده، خطوط آن‌ها مشمول قطع یا یک‌طرفه شدن نشود.

وی تصریح کرد: مشترکان به منظور تسریع در پرداخت صورتحساب، به‌روزرسانی و پیگیری مغایرت احتمالی پرداخت‌ها، می‌توانند صورتحساب خطوط خود را به‌صورت مستقیم از درگاه‌های اپراتور مربوط پرداخت کنند.

طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی، جزئیات مربوط به شرایط سلب امتیاز خطوط تلفن ثابت و سیار را در اینجا می‌توانید مطالعه کنید.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: تلفن ثابت خط موبایل سیم کارت مخابرات تنظیم مقررات تلفن ثابت تعیین شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۴۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟

طبق آخرین اظهارات وزیر ارتباطات، سال ۱۴۰۱ در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، ضوابط و تعرفه‌های تماس تصویری تصویب شد، اما به دلیل اینکه برخی گوشی‌های خارجی داخل کشور بوده و لایسنسی را به خاطر شرایط تحریم فعال نکرده بودند، بعضی از مردم نمی‌توانستند از این قابلیت استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، برقراری تماس تصویری از طریق تلفن همراه در ایران سابقه چند ساله دارد که برای بار اول توسط یک اپراتور تلفن همراه مطرح شد و مورد بحث قرار گرفت که با گذشت مدت زمان اندکی به دلایلی و مخالفت‌های گوناگون این طرح متوقف شد؛ البته پس از این موضوع بارها وعده داده شد که این مشکل به زودی حل می‌شود اما به دلیل متوقف ماندن آن برای چندین سال، مردم برای دسترسی به این قابلیت به شبکه‌های اجتماعی و نرم افزارهای موجود که این قابلیت در آنها فعال است مراجعه کردند.

درنهایت این سرویس در آن زمان راه‌اندازی نشد تا اینکه اواسط سال ۱۴۰۱ وزیر ارتباطات خبری جدید در این زمینه اعلام کرد که به گفته او این سرویس در یکی دیگر از اپراتورهای تلفن همراه به صورت آزمایشی راه اندازی و با تولیدکنندگان گوشی هم رایزنی شده است.

به عبارتی همراهی تولیدکنندگان گوشی مهم‌ترین لازمه راه‌اندازی این سرویس است و برخی از تولیدکنندگان گوشی باید این قابلیت را بر روی گوشی‌هایی که در ایران موجود است، فعال کنند.

طبق بررسی‌های انجام شده و اعلام کاربران، سال گذشته این قابلیت برای برخی از مدل‌های گوشی هواوی، شیائومی و سامسونگ فعال شد و اپراتور مذکور (همراه اول) پیش پیام‌هایی مبنی بر راه‌اندازی این سرویس به برخی مشترکان ارسال کرد. برای استفاده از سرویس مکالمه تصویری این اپراتور باید هر دو طرف تماس تحت پوشش شبکه LTE و سیم کارت هر دو مشترک سیم‌کارت هر دو مشترک USIM باشد. همچنین حتماً این سرویس برای هر دو طرف تماس فعال شده باشد و تلفن همراه هر دو طرف تماس از این سرویس (ViLTE) پشتیبانی کند.

علاوه بر موارد گفته شده باید تنظیمات مربوط به سرویس تماس تصویری بر بستر نسل چهارم شبکه (ViLTE) در تلفن همراه هر دو طرف تماس اعمال شده باشد. کاربران برای استفاده از این سرویس نیازی به نصب نرم‌افزار توسط برقرار کننده و دریافت کننده تماس ندارند و تماس صوتی برای هر دو مشترکین دائمی و اعتباری قابل استفاده است.

در این رابطه اخیراً عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- درباره نسل جدید ارتباطات تصویری بدون اینترنت توضیح داد: در سال ۱۴۰۱ کمیسیون تنظیم مقررات شرایط، ضوابط و تعرفه‌های تماس صوتی را از طریق شبکه LTE بدون نیاز به اینترنت، تصویب کردیم.

وی افزود: اما به دلیل اینکه برخی گوشی‌های خارجی داخل کشور بود و لایسنسی را به خاطر شرایط تحریم فعال نکرده بودند؛ بعضی از مردم عزیز نمی‌توانستند از این قابلیت استفاده کنند اما گوشی‌هایی که در داخل کشور تولید می‌شود، به دلیل اینکه لایسنس‌هایی که گوشی‌های خارجی دارند را فراهم می‌کنند و می‌توانند این قابلیت را فراهم و ارائه کنند و مردم عزیز این قابلیت جدید را سبد خدمات ارتباطی داشته باشند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره هزینه آن تشریح کرد: تعرفه‌ای وضع شده شبیه به تعرفه صوت است و خیلی عدد بالایی نیست و امکان تماس تصویری با کیفیت فراهم می‌شود.

موضوعی که برخی از اپراتورهای ارتباطی هم به آن اشاره کرده‌اند و در واقع بر اساس پیگیری‌های انجام شده این سرویس از دو سال گذشت توسط اپراتور اول تلفن همراه فعال شده اما مشکل وندورها هستند. در واقع این سرویس بر روی وندورهای خاصی جواب می‌دهد و باید به وندورهای خارجی به توافق برسیم که این امکان را باز کنند؛ اما گوشی‌های داخلی مشکلی در این زمینه ندارند.

کد خبر 749945

دیگر خبرها

  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • علت تخلیه نشدن آب و نشتی ماشین لباسشویی
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • همراه پرخرج
  • پیش بینی ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی